Veelgestelde vragen

Geen antwoord gevonden op uw vraag? Vraag het aan een medewerker

Mijn account
Hoe maak ik een account aan?

Onze webshop is uitsluitend toegankelijk voor de professionele kapper en studenten. Daarom dien je een account aan te maken om bij ons te kunnen bestellen. 

Log in om toegang te krijgen tot de winkel door te klikken op "Vraag hier snel toegang” op de homepagina. Vul daarna het formulier in voor het aanmaken van je account. Velden met een sterretje zijn verplicht. Je e-mailadres geldt als je gebruikersnaam en je kunt je eigen geheime wachtwoord kiezen. Je ontvangt dan bevestiging op het e-mailadres dat je hebt aangegeven dat wij jouw aanvraag voor een account ontvangen hebben.

Binnen de 24u verwerken wij jouw aanvraag. Indien je voldoet aan alle criteria (btw-plichtig zijn en actief zijn als kapper/barbier of een kappersdiploma of geldige studentenkaart kunnen voorleggen), ontvang je van ons een mailtje met de bevestiging van je account. Vanaf dan kan je producten bestellen op de Hairlux webshop!

Op dezelfde plaats waar je gewoonlijk jouw inloggegevens invoert, klik je op "wachtwoord vergeten" en je kunt het opnieuw instellen.

In "Mijn account" vind je een sectie genaamd "Mijn gegevens beheren" waar je al jouw informatie kunt bijwerken.

Neem contact op met onze klantendienst via [email protected] zij kunnen jouw account uit het systeem verwijderen.

 Ja, alle informatie die je ons bezorgt, wordt beveiligd. Raadpleeg onze rubriek Privacy & Cookie Policy voor meer informatie.

Enkel de informatie die noodzakelijk is om je te identificeren, om contact met je op te nemen en je te helpen. Deze informatie wordt niet met derden gedeeld.

De webshop is enkel toegankelijk voor professionals. Neem met ons telefonisch contact op +32 9 278 80 80 en wij verwijzen u heel graag door naar een kapperszaak waar u onze producten kunt kopen.

Bestelling

Wacht 10 minuten na het plaatsen van jouw bestelling en controleer vervolgens jouw map met ongewenste e-mail/spam voor het geval jouw e-mailprovider ze naar deze mappen heeft verplaatst. Heb je nog steeds geen e-mail ontvangen, neem dan contact op via [email protected] of bel ons op +32 9 278 80 80.

Ja, jouw bestelgeschiedenis wordt bijgehouden zodat u in de toekomst gemakkelijk kan herbestellen.

Neen, Hairlux heeft geen fysieke winkel.

Betaling

Al onze prijzen op de webshop zijn excl. btw.

De aangeboden methoden voor België zijn:

  • VISA - Direct en vertrouwd op krediet betalen d.m.v. uw creditcard gegevens;
  • Mastercard - Direct en vertrouwd op krediet betalen d.m.v. uw creditcard gegevens;
  • Bancontact - Direct en vertrouwd betalen vanuit België.
  • Ideal - Vertrouwd en gemakkelijk online betalen vanuit Nederland.
Zijn de betalingen beveiligd?

De webshop van Hairlux werkt met het betaalplatform Mollie. Door rigoureuze veiligheidscontroles, veilige dataopslag, screening van personeel en compliance met elke regulering, wordt de veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van dit betaalplatform gegarandeerd.  Hairlux zorgt er dus voor dat uw gegevens veilig worden verstuurd!


Neen deze betalingsmogelijkheid kan Hairlux niet aanbieden.


Jouw factuur wordt automatisch per mail verzonden wanneer jouw bestelling volledig is en klaar is om ons magazijn te verlaten. Heb je jouw bestelling al ontvangen maar jouw factuur nog niet, neem dan contact op via [email protected] of bel ons op +32 9 278 80 80. Voeg jouw ordernummer en adres toe in jouw bericht zodat wij snel jouw order/factuur kunnen vinden.

Levering
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Jouw bestelling wordt verwerkt van zodra wij uw betaling ontvangen hebben.  U wordt binnen de 48u geleverd.

LET OP: bestellingen worden niet verzonden op zaterdag en zondag, noch op Belgische nationale feestdagen. 

Jouw bestelling wordt gratis bezorgd vanaf €100 exclusief BTW. Zit je onder dat bedrag dan wordt een kleine toeslag aangerekend van €5,75 exclusief BTW!

LET OP: hou rekening met de aftrek van alle promoties en kortingsbonnen voor een gratis verzending.

Wanneer wij je pakje hebben meegegeven aan BPost, zal je een email ontvangen met een tracking-code waarmee je de levering van je pakje direct op de website van Bpost kunt volgen   .


Ja wij leveren in alle landen van de Europese Unie.   .

Retourneren

Wanneer het door ons geleverde product beschadigd is, niet naar behoren functioneert of verkeerd geleverd is, mag je het kosteloos terugzenden. Dit dient wel te gebeuren binnen de 14 dagen na ontvangst. 

Indien je een product retour wilt sturen om een andere reden, gelieve contact op te nemen via [email protected] of bel ons op +32 9 278 80 80.

Elke retourzending dient aangevraagd te worden via e-mail aan i[email protected]. Omschrijf het probleem en voeg je factuur bij alsook een duidelijke foto van het product dat je retour wilt sturen. 

Na goedkeuring ontvang je van ons een retourlabel dat je dient te printen en op de originele doos dient te plakken waar je de producten die je gratis retour kan sturen in stopt. Breng het pakje nadien naar de dichtst bijzijnde Bpost afhaalpunt.

Tips: Bewaar je verzendbewijs. Daarmee kunnen we je verzending traceren als er iets misgaat!

Na het afhandelen van retourzending betalen wij je meteen terug. Retourzendingen worden binnen 5 werkdagen nadat ze teruggestuurd zijn verwerkt.

Je mag nooit een beschadigd pakje (verpakking sterk beschadigd of geopend) aanvaarden zonder de inhoud ervan te controleren. Doe dat in aanwezigheid van de chauffeur om de staat van de producten en het aantal ervan te controleren. Schrijf in elk geval "pakje beschadigd" op de leveringsbon en stuur binnen de 3 werkdagen een e-mail naar [email protected] om ons op de hoogte te brengen.

Indien je een pakje ontvangt waarvan de inhoud beschadigd is, moet je steeds het pakje bewaren (beschadigde verpakking en producten) en binnen de 3 dagen een e-mail sturen naar [email protected] met foto’s van de beschadigde verpakking en producten. 

Als je een foutief product of een artikel zou ontvangen dat niet naar behoren functioneert, neem dan binnen de 3 werkdagen contact op via een e-mail naar [email protected] om ons op de hoogte te brengen. 

Garantie

Deze servicevoorwaarden ("Voorwaarden", "Overeenkomst") vormen een overeenkomst tussen de website ("Website-operator", "ons", "wij" of "onze") en u ("Gebruiker", "u" of "uw"). "). Deze overeenkomst bevat de algemene voorwaarden voor uw gebruik van deze website en alle producten of diensten (gezamenlijk, "Website" of "Diensten").

Wij bieden een garantie op al onze toestellen en materialen van 12 maanden. 

LET OP! Wanneer je apparaten aanschaft die gebonden zijn aan een garantietermijn en je wilt aanspraak maken op de garantie, dan verzoeken wij je het product in volledige staat inclusief toebehoren te retourneren. De verpakking dient ook in volledige originele staat te verkeren. Je bent dus genoodzaakt om de verpakking bij bepaalde toestellen en materialen te bewaren. 

Je factuur is je garantiebewijs. Je facturen kan je steeds terugvinden in jouw account.