NEW!Hairetix Beautox🌱🌱🌱Bye bye "bad hair days" en hallo glanzende, zachte lokken.  


Met trots kondigen wij de lancering aan van onze nieuwe Hairetix Beautox Treatment, een revolutionaire haarbehandeling die zorgt voor gezonder, sterker en glanzender haar.

Ontwikkelt met behulp van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en technologieën om de structuur van het haar te herstellen en te verbeteren. De unieke formule bevat hoogwaardige ingrediënten die diep doordringen in de haarschacht om beschadigd haar te herstellen en te versterken.

De behandeling is geschikt voor alle haartypes en is vooral effectief voor mensen die last hebben van droog, beschadigd of futloos haar. Het verbetert de algehele haargezondheid.

Onze unieke mix van natuurlijke ingrediënten, waaronder argan- en kokosolie, zorgen ervoor dat het haar van binnenuit hersteld en versterkt wordt.  De Hairetix Beautox Treatment zorgt niet enkel voor een mooie natuurlijke glans en zachtheid van het haar, maar helpt ook pluis te verminderen en de handelbaarheid te verbeteren en dit gedurende 3 tot 4 maanden.

Of je klanten nu droog, beschadigd of gekleurd haar hebben, met de Hairetix Beautox Treatment zit u goed.

Waarop wacht je dan? Biedt de nieuwe Hairetix Hair Beautox vandaag aan in je salon en zorg ervoor dat je klanten zelf het verschil kunnen ervaren!

Wil je weten hoe de behandeling uitgevoerd wordt?

Download de handleiding voor de Hairetix Beautox Treatment.

Start hier met schrijven...