Workshops

Keratine & beautoxVous avez toujours voulu savoir comment réaliser un traitement à la kératine? Vous voulez améliorer vos compétences et offrir à vos clients les meilleurs résultats ? Nous avons la formation idéale pour vous !


Tijdens onze workshops laten we jullie kennismaken met de laatste technieken in proteine/keratine- & haarbeautox behandelingen.  De opleidingen bestaan uit een deel theorie en een deel praktijk op eigen model.  Onze jarenlange ervaring in deze innoverende behandelingen zorgt ervoor dat wij onze diepgaande kennis en vaardigheden kunnen overdragen aan onze klanten, zodat zij met alle vertrouwen en kennis van zaken deze diensten in hun salon kunnen aanbieden!


👩‍🏫 Onze ervaren kappers leren je alle tips en trics om de perfecte keratine behandeling uit te voeren.

👨‍🎓 Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, deze workshop zal je vaardigheden naar een hoger niveau tillen.


Formation botox capillaire

Een haarbeautox behandeling is een semi-permanente behandeling dat het haar gezonder en glanzender uit laat zien en beschadigd haar te "herstelt". Het resultaat is tijdelijk en variëert afhankelijk van het haartype en de conditie van het haar. Mensen met droog, beschadigd of pluizig haar kunnen deze behandeling overwegen om hun haar te verbeteren.

Doelgroep: professionals in de kappersindustrie, die hun vaardigheden willen uitbreiden en leren hoe ze haarbeautoxbehandelingen kunnen uitvoeren. Dit stelt hen in staat om hun diensten aan te vullen en aan de behoeften van klanten te voldoen.

Formations lissage

Een keratinebehandeling is een semi-permanente behandeling dat het haar gladder, zachter en beheersbaar maakt. Deze behandeling richt zich op het herstellen en versterken van het haar door het aanvullen van keratine, een eiwit dat van nature in het haar aanwezig is en helpt bij het behouden van de gezondheid van het haar.

Doelgroep: professionals in de kappersindustrie, die hun vaardigheden willen uitbreiden en leren hoe ze keratinebehandelingen kunnen uitvoeren. Dit stelt hen in staat om hun diensten aan te vullen en aan de behoeften van klanten te voldoen.

Interesse in een opleiding?